beats by dre cheap

Love...

=)    Evo
:)       Malo
=D   Smajlija
           

Sta je ljubav...?

-
  Ljubav je sve ali ne i ono sto se od nje ocekuje. U prvom casu sreca smjeh i radost a u drugom tuga suze smrt i bol!!!

-
TO JE MORE EMOCIJA I NADA I CEZNJA, KAD SE OCI TRAZE I SLATKO I GORKO I GORE I DRAZE. ZELJA ZA LJEPOTOM I STRAH KOJI PRIJA,OSJETIS DA VOLIS PA DOBIJES KRILA. HOCES DA POLETIS, VIDIS SUNCA DIO, PRELIJEPO JE ONO STO BI IMAT HTIO. I NA KRAJU OSTAJE CEZNJA GDJE JE UVJEK BILA.

- Najvaznije je da pravu ljubav izgovoris cutanjem, osetis osmehom, pokazes pogledom, dotaknes srcem jer...jedino tako ces znati da ljubav nije samo "VOLIM TE"

-LJUBAV JE MALA PTICA I ZIVOTNA VARALICA,PUT MLADOSTI,DAH RADOSTI,CVIJETAK LUDI, SREĆA LJUDI NEŠTO LIJEPO, A SASVIM SLIJEPO...

-Ljubav je kao droga. U pocetku javlja se osjecanje euforije, potpunog predavanja. Kasnije, sutradan, zelis jos. Jos se nisi zasitio, ali osjecanje ti se dopalo, i uveren si da ga mozes kontrolisati. Mislis na voljenu osobu dva minuta, a tri minuta je zaboravis.
Ali, uskoro, naviknes se na tu osobu i pocinjes u potpunosti da zavisis od nje. Onda na nju mislis po tri sata, a zaboravis je na dva minuta. Ako nije pored tebe, osecas se kao narkomani kad ne nabave drogu. U tom trenutku, kao sto zavisnici od droge kradu ili se ponizavaju da bi pribavili ono sto im treba, ti si spreman na sve radi ljubavi.

LJUBAV JE BOLEST LJUBAV JE NADA ZBOG LJUBAVI NASTRADAJU MNOGO SRCA MLADA!!!!!!!

Ljubav Je Rat U Kojima Nema Poginulih Al Ima Tesko Povredenih...

Let the games begin
http://supergirls1.blogger.ba
04/06/2009 10:41